Naessens: "Essevee blijft in Regenboogstadion"

Sander De Graeve
Sander De Graeve
| 5 reacties
Naessens: "Essevee blijft in Regenboogstadion"
Foto: © SC

Na de supporters gisteren, reageerde nu ook de Raad van Bestuur van Zulte Waregem op de hetze rond Patrick Decuyper. Voorzitter Willy Naessens bevestigde nogmaals dat Zulte Waregem in Waregem blijft spelen.

“We willen verder willen bouwen op onze unieke tweede plaats van het seizoen 2012-2013. Dat is het uitgangspunt en niets anders. We willen er opnieuw een schitterend seizoen van maken. Want wat we vorig seizoen hebben mogen beleven, met een doordachte visie van jeugd in het achterhoofd, was fantastisch. We zijn volop op zoek naar gerichte versterkingen voor Essevee en ook commercieel willen we opnieuw een grote stap vooruit zetten. Zo hebben we de investeringen voor de Red VIP van het Regenboogstadion goedgekeurd. Essevee blijft in het Regenboogstadion, laat dat nogmaals duidelijk zijn.”

Naessens geeft ook zijn visie over de zaak Decuyper en geeft ook toe dat de Raad van Bestuur op de hoogte was. “Op eigen initiatief en met de beste bedoelingen voor SV Zulte Waregem voerde Patrick Decuyper enkele verkennende gesprekken waarna hij de Raad van Bestuur informeerde. Ik wil benadrukken dat alle beslissingen omtrent de club samen worden genomen. We kunnen bevestigen dat we met de Raad van Bestuur controle hebben over 85% van de aandelen en dat niemand alleen kan beslissen. We werken bijeenkomsten uit om onze verschillende stakeholders verder te betrekken bij de club. We nemen als Raad van Bestuur ten slotte afstand van het persbericht en de verklaringen van de vier ex-bestuurders.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties