"Het Antwerpse stadsbestuur heeft dit initiatief gekelderd"

Fabian Morren
| 313 reacties
"Het Antwerpse stadsbestuur heeft dit initiatief gekelderd"
Foto: © SC

De Beerschotsupporters wilden Sint-Niklaas naar Antwerpen verhuizen. De twee stadsbesturen zagen dat echter niet zitten. Paul Nagels en Guido Lijsbetten stonden achter het plan en zijn ontgoocheld.

"Het is jammer dat dit project niet doorgaat", reageert Van Lijsbetten, voorzitter van Sint-Niklaas. "Ik heb nochtans goeie gesprekken gehad met (ex-Beerschot-voorzitter) Paul Nagels, maar het is zielig hoe de stad Sint-Niklaas reageert."

"Ik ijver al jaren voor een stadion op Linkeroever, voor een club met een hinterland van Antwerpen tot Lokeren. Dit had daar de start van moeten worden, maar men heeft alles in een verkeerd daglicht gesteld", zucht Van Lijsbetten in Gazet van Antwerpen.

Ook Nagels reageert erg ontgoocheld. "Dit is zo'n gemiste kans om Beerschot", zegt hij. "Er was een akkoord met Sint-Niklaas en Antwerpse investeerders om het project te steunen, maar we mochten niet op het Kiel spelen. Het Antwerpse stadsbestuur heeft dit initiatief gekelderd. Waarom? Dat snap ik niet. Blijkbaar telt Antwerpen-Zuid niet voor de stad."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e amateurliga B

Nieuwste reacties