Vanaf morgen inschrijven voor Schotland-België

Timothy Collard
Timothy Collard
| 3 reacties
Vanaf morgen inschrijven voor Schotland-België
Foto: © SC

Vanaf morgen is het mogelijk om online tickets te bestellen voor Schotland- België. Ook is het mogelijk om een unieke voetbalsjaal te bestellen. Voor 13 euro ontvang je een Schotse sjaal als aandenken aan de voetbaltrip.

Er zijn wel enkele voorwaarden verbonden aan het bestellen van tickets. Je bestelt tickets op naam en enkel en alleen deze persoon kan op vertoon van zijn identiteitskaart het ticket ophalen ter plaatse in Schotland. Het is dus onmogelijk om op naam X een ticket te bestellen en persoon Y dit te laten ophalen.
 
Verwacht wordt dat de tickets massaal de deur uit zullen gaan. Men rekent op 5000 à 6000 mensen die de Rode Duivels zullen aanmoedigen in Schotland en daarom zal de KBVB met een voorrangsperiode werken. Als er niet genoeg tickets zijn voor iedereen, worden ze dus als volgt verdeeld:
 
a      Gold + abo

b      Gold + Macedonië, Servië en/of Roemenië

c      Gold + Wales

d      Gold

e      Idem voor Black
 
De indicatieve prijs van een ticket voor Schotland-België bedraagt 35 euro. De verkoop van de kaarten loopt tot en met 1 juli.
 
Voor 13 euro kan je ook een unieke Schotse voetbalsjaal bestellen. Een bestelling voor zo'n sjaal moet je plaatsen voor 10 juli. Sjaals en kaarten kunnen gekocht worden bij de erkende supportersclubs van 1895. De lijst vindt u op www.1895.be .
 
 
 
 
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties