Duchâtelet: "Sommige mensen binnen de club willen me destabiliseren"

Duchâtelet: "Sommige mensen binnen de club willen me destabiliseren"
Foto: © SC

Gisterenavond ging de film "Je suis supporter du Standard" in avant-première in het cinéma le Palace in Luik. Daarbij riepen fans van Standard aan de ingang om de terugkeer van Lucien D'Onofrio. Voorzitter Roland Duchâtelet reageert op de gebeurtenissen.

De voorzitter van Standard ziet in het hele gebeuren van gisterenavond een mooi staaltje cinéma. En dan had hij het niet over de film zelf over een fanatieke supporter van Standard die vanalles meemaakt, maar over wat zich afspeelde voor de filmzaal. Een aantal supporters riepen daar om de terugkeer van gewezen sterke man Lucien D'Onofrio.

"Sommigen binnen de club willen me destabiliseren vanuit de coulissen", aldus Duchâtelet in een reactie tegenover Sudpresse. Louis Smal, lid van de raad van bestuur van Standard, is voor hem de gebeten hond. "Het is onaanvaardbaar dat een lid van de raad van bestuur fans oproept om te komen protesteren tegen mijn clubvisie. Er zijn fans die een telefoontje van hem hebben gehad om te komen roepen gisterenavond", is de voorzitter ferm, die besluit dat het hele gebeuren een goed uitgesmeerde campagne lijkt.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties