De transfergeruchten van de dag

Timothy Collard
Timothy Collard
| 42 reacties
De transfergeruchten van de dag
Foto: © SC

Tijdens deze tijd van het jaar zijn transfergeruchten schering en inslag. Daarom dat wij dagelijks alle geruchten op een rijtje zetten. Ook vandaag worden weer grote namen gelinkt aan andere teams.

Simon Mignolet heeft zijn transfer bijna te pakken. De Rode Duivel staat erg dicht bij Liverpool. Lees HIER het volledige artikel.

Milan Jovanovic weet nog niet waar zijn toekomst ligt. De Serviër heeft nog ambitie, maar denkt ook aan stoppen. Meer daarover HIER.

Funsu Ojo gaat zijn geluk beproeven in Italië. De jonge Belg ruilt Beerschot in voor Chievo Verona. Lees HIER het volledige artikel.

De kans is groot dat Toby Alderweireld vanaf volgend seizoen het shirt van Bayer Leverkusen draagt. Lees HIER verder.

Robinho is nadrukkelijk in beeld bij zijn oude club Santos om de naar Barcelona vertrokken Neymar op te volgen. Meer informatie? klik HIER.

Ook Tottenham wil zich graag met een Braziliaan versterken. The Spurs zouden Paulinho bijna binnen hebben. HIER lees je het volledige artikel.

Dries Mertens heeft zijn vakantie afgezegd, zodat hij de onderhandelingen met het geïnteresseerd Napoli kan starten. Lees HIER verder.

Datzelfde Napoli wil ook graag Mertens' ploegmaat Kevin Strootman aantrekken. HIER lees je het volledige artikel.

Southampton weekte bij Lyon Kroatisch international Dejan Lovren los. De Fransen vangen tien miljoen voor de verdediger. Lees HIER verder.

Timothy Derijck mag vertrekken bij PSV, maar voorlopig heeft hij nog geen zicht op een nieuwe werkgever. Lees HIER het volledige artikel.

Galatasaray wil zich graag versterken met John Obi Mikel en heeft daar vijftien miljoen euro voor over. Lees HIER meer.

Bij Hoffenheim krijgt Igor De Camargo mogelijke stevige concurrentie voor een plaats in de aanval. Lees HIER wie de Duitsers op het oog hebben.

Atlético Madrid is op zoek naar een vervanger voor Radamel Falcao. De Madrilenen denken daarbij onder andere aan Burak Yilmaz (Galatasaray), Mario Gomez (Bayern), Roberto Soldado (Valencia) en Alvaro Negredo (Sevilla).

Ook AS Roma wil zich graag nog versterken met een spits. De Romeinen lieten hun oog vallen op Cyril Théréau, die ook in de belangstelling staat van AC Milan.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties