Engelse pers: "Fellaini stelt eisen aan Arsenal"

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 12 reacties
Engelse pers: "Fellaini stelt eisen aan Arsenal"
Foto: © SC

Marouane Fellaini zou volgens de Engelse pers zijn eisen hebben gesteld aan Arsenal. De Londenaren willen de Rode Duivel graag inlijven, maar vallen over zijn looneisen.

Arsenal zou Fellaini graag aan de kern toevoegen. De 40-voudig Rode Duivel ziet een verhuis richting Londen ook wel zitten, maar stelde meteen zijn eisen aan The Gunners. En volgens The Daily Mail is net dat het grote struikelblok.

Fellaini zou een weekloon van een slordige 115.000 euro willen verdienen bij de roodhemden. Voor de volledigheid: nu ziet de 25-jarige middenvelder wekelijks zo’n 90.000 euro op zijn bankrekening verschijnen. Met dat loon zou de krullenbol bij de topverdieners van Arsenal moeten worden gerekend. Enkel Theo Walcott en Lucas Podolski behoren immers tot die categorie.

Daarnaast zou de ex-Rouche aan Arsène Wenger duidelijk gemaakt hebben enkel nog op het middenveld te willen acteren. Bij zijn club draafde Fellaini regelmatig tegen zijn zin op als tweede spits.

En dan is er natuurlijk nog Everton zelf. Fellaini heeft nog een contract tot 2016 in Liverpool. De blauwhemden willen bovendien zo’n 26 miljoen euro op tafel zien liggen voor de middenvelder. Een vertrek lijkt dus nog niet onmiddellijk voor morgen.

Ondertussen wil ook David Moyes zijn poulain nog steeds meenemen naar United. Al bleef het de laatste dagen opvallend stil rond dat dossier.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties