Reactie Naessens: "Amper tweede wedstrijd in Deinze"

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 0 reacties
Naessens: "Amper tweede wedstrijd in Deinze"
Foto: © SC

Zulte Waregem haspelde gisterenavond de eerste oefenwedstrijd van de voorbereiding af. Vooral voor Jens Naessens was het een blij weerzien met ex-club KMSK Deinze.

Cédric De Volder in Deinze

Ook de vice-kampioen heeft het seizoen officieel op gang getrapt. Essevee ging met 0-4 winnen bij een stug Deinze. Het wedstrijdverslag kan je HIER alvast nog eens nalezen.

Vooral Jens Naessens had de oefenpot op voorhand aangestipt in zijn agenda. De 22-jarige aanvaller, geboren en getogen in Deinze, speelde immers van 1997 tot 2001 bij de oranjehemden. “Ik heb mooie herinneringen aan mijn periode in de jeugdteams van Deinze”, vertelt Naessens in een gesprek met Voetbalkrant.com. “Het klinkt wellicht raar, maar het is slechts de tweede keer dat ik in het Burgemeester Van De Wielestadion speel.”

"Oefenwedstrijden dienen nu eenmaal om opnieuw in het ritme te komen. Maar ik moet toegeven dat Deinze het verdiende om aan de rust op voorsprong te staan"

De inwoner van deelgemeente Grammene kwam op slag van rust zelfs bijna aan scoren toe. “Ik raakte het leer nochtans goed, maar er zat een voet van de verdediger tussen. Anders was het een zeker doelpunt. Het zou leuk geweest zijn om in mijn thuisstad te scoren.”

De 0-4-eindstand klinkt als een eitje, maar dat was het allerminst. De derdeklasser deed de vice-kampioen vooral in de eerste helft duchtig zweten. “Het was voor de rust inderdaad niet goed”, beaamt ook Naessens. “Maar oefenwedstrijden dienen nu eenmaal om opnieuw in het ritme te komen. Bovendien stond er vanochtend ook al een lange training op het programma. Maar ik moet toegeven dat de tegenstander het verdiende om aan de rust op voorsprong te staan.”

“Al bij al is het belangrijk dat we gewoon gewonnen hebben. Dat was bovendien ook de boodschap van de trainer voor de aftrap”, besluit de flankaanvaller op weg naar de bus. “Ja, ik moet de bus nemen. Al kan ik evengoed te voet naar huis.” (lacht)

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties