"Hopelijk opent transfer Mignolet perspectieven"

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 17 reacties
"Hopelijk opent transfer Mignolet perspectieven"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

De transfer van Simon Mignolet zorgt voor beroering in de Belgische voetbalwereld. Ook Guy Vandersmissen hoopt dat zijn poulain eindelijk naar waarde wordt geschat. "Hopelijk opent deze overgang nieuwe perspectieven voor Simon bij de Rode Duivels."

Vandersmissen is een trots man. De zaakwaarnemer van Mignolet loodste zijn poulain net van Sunderland naar het mythische Liverpool. “We hebben geen garanties gekregen op een basisplaats”, verklapt de makelaar in Het Laatste Nieuws. “Simon beseft maar al te goed dat de concurrentie bij Liverpool niet van de poes zal zijn.”

“Iedere trainer die al met Mignolet samenwerkte was lovend”, gaat Vandersmissen verder. “Zonder hem speelt Sunderland volgend seizoen wellicht in tweede klasse. Dat is ook Liverpool niet ontgaan.”

Ondertussen verloor Mignolet zijn plaats in het nationale doel aan Thibaut Courtois. “Marc Wilmots koos wellicht voor Courtois omdat hij op een hoger niveau speelde. Liverpool speelt komend seizoen weliswaar geen Europees voetbal, maar wekelijks een topper tegen pakweg Chelsea en Manchester United. Dat is toch andere koek dan een Europa League-wedstrijd tegen Plzen.”

“Ik wil zeker niet beweren dat Courtois het niet verdient om te spelen bij de nationale ploeg”, besluit Vandersmissen. “Maar hopelijk opent deze transfer nieuwe perspectieven.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties