Geruchten van de dag

Geruchten van de dag
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Tijdens deze tijd van het jaar zijn transfergeruchten schering en inslag. Daarom dat wij dagelijks alle geruchten op een rijtje zetten. Ook vandaag worden weer grote namen gelinkt aan andere teams.

Nacer Chadli staat in de belangstelling van diverse clubs. Volgens de laatste berichten is de kans het grootst dat hij richting Lokomotiv Moskou zou verkassen.

De transfer van Lucas Biglia naar Rome zou nog niet rond zijn. Het zou echter louter om een geldkwestie gaan. Meer informatie HIER.

Charleroi heeft Damien Marcq ondertussen binnengehengeld. Lees daarover HIER alles.

Mario Been is dan toch op weg naar een verlengd verblijf bij Racing Genk. Hoe er een einde aan de onduidelijkheid komt, lees je HIER.

Ook Ariël Jacobs zou dicht bij een contractverlenging staan. De coach heeft bij Kopenhagen nog een contract tot 2014, maar de Denen willen graag langer met hem in zee.

Jan Pieter Martens zou de post van technisch directeur bij STVV inruilen voor de post van teammanager bij Schalke 04.

Mamadou Sakho staat in de belangstelling van diverse ploegen. Ook Liverpool mengt zich in de debatten voor de speler van PSG.

Daniel Osvaldo kan voor 20 miljoen naar Southampton, maar de spits van Roma staat er niet voor te springen. Lees het HIER.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties