Elgabas verlaat Lierse

Timothy Collard
Timothy Collard
| 12 reacties
Elgabas verlaat Lierse
Foto: © SC

Mohamed Elgabas trekt de deur achter zich dicht op het Lisp. De Egyptische aanvaller raakte er niet uit met Lierse en wilde graag een nieuwe uitdaging aangaan. Dat melden de Pallieters op hun officiële website.

‘Dodo’ Elgabas streek in 2009 neer in België en stond te boek als een groot talent. Bij Lierse groeide hij uit tot een vaste waarde, maar hij etaleerde zijn klasse maar bij vlagen. Na vier seizoenen is de Egyptenaar ook toe aan een nieuwe uitdaging, zo benadrukt hij.

“Ik ben altijd heel gelukkig geweest bij Lierse. Ik ben blij dat ik toch een steentje heb kunnen bijdragen aan de promotie naar eerste klasse en zal de blijheid van de fans na de titel niet snel vergeten.”

“De club moet ik danken voor de kansen die ik hier als voetballer heb gekregen, maar nu is het tijd voor een nieuwe uitdaging. Ik wens Lierse het beste toe voor de toekomst en het zal wel goed komen met de nieuwe coach en het huidige team”, besluit Elgabas.

Lierse neemt niet alleen afscheid van Elgabas, ook voor Shebeta, Abou en Christian Pouga is er geen plaats meer op het Lisp.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties