De Zeeuw: "Ik reken niet langer op Oranje"

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 3 reacties
De Zeeuw: "Ik reken niet langer op Oranje"
Foto: © SC

Volg Anderlecht nu via WhatsApp!

Demy de Zeeuw speelt ook volgend seizoen bij RSC Anderlecht. Op Twitter beantwoordt de Nederlander tal van vragen van paars-witte fans.

De Belgische landskampioen bereikte met Spartak Moskou een akkoord om de Zeeuw een extra seizoen te huren. "Er is bovendien een optie op een extra jaargang", bevestigt de Nederlander, die na deze jaargang einde contract is in Rusland. "Het is de bedoeling om na de heenronde rond de tafel te zitten met Anderlecht. Ik voel me goed in Brussel en ik hoop ooit de aanvoerdersband te dragen."

De Zeeuw had het aanvankelijk moeilijk bij paars-wit. In de eerste maanden na de jaarwisseling maakte de middenvelder vooral kennis met de invallersbank. "Het is de bedoeling om dit seizoen effectief een basisplaats te veroveren. Ik ben er zeker van dat mijn niveau top zal zijn na een degelijke voorbereiding."

En wat met de nationale ploeg? De Zeeuw verzamelde al 27 caps bij Oranje. Hoopt hij op een selectie met het oog op het wereldkampioenschap? "Ik reken niet meer op Oranje, maar ik ben er zeker van dat Bram Nuytinck van dichtbij wordt gevolgd door Louis van Gaal."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties