Grijpt Ronaldinho alsnog naast Copa Libertadores?

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 0 reacties
Grijpt Ronaldinho alsnog naast Copa Libertadores?
Foto: © SC

Olimpia Asuncion heeft een serieuze optie genomen op de eindwinst in de Copa Libertadores. De Paraguayanen haalden het in de heenwedstrijd met 2-0 van Atlético Mineira.

Olimpia heeft de gouden plak in de Copa Libertadores, zeg maar de Champions League in Zuid-Amerika, binnen handbereik. De Paraguayaanse club haalde het in de heenwedstrijd met 2-0 van het Braziliaanse Atlético Mineiro. Bij laatstgenoemde stond Ronaldinho in de basis.

Nog voor de koffie mochten de thuisfans al juichen. Alejandro Silva zette de 1-0 op het bord met een lage schuiver. Vlak voor affluiten bracht Olimpia haar supporters voor een tweede keer in vervoering. Wilson Pittoni schildere een vrije trap voorbije de bezoekende doelman. Ondertussen stond Mineiro al met tien op het veld na een tweede geel karton voor Richarlyson.

Ook Ronaldinho zal zijn bezoek aan Asuncion niet snel vergeten. De voormalig stervoetballer van FC Barcelona werd in de tweede helft met stenen bekogeld door de thuisfans bij het nemen van een hoekschop. Voor de volledigheid: de return staat geboekt op 24 juli.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties