Reactie De Ceulaer: "Het hangt af van details"

Robby Morren
Robby Morren
| 17 reacties
De Ceulaer: "Het hangt af van details"
Foto: © SC

Benji De Ceulaer miste tegen Anderlecht een uitstekende kans om de score te openen. De aanvaller baalde dan ook na de wedstrijd. "Het is gewoon jammer."

Robby Morren in Brussel

"Ach, het is jammer", opende De Ceulaer die een uitgelezen kans kreeg om te scoren. "Ik moet de beelden eens bekijken maar ik maakte een sliding in een wanhoopspoging maar die bal draaide weg. Ik weet niet hoe die bal stuitte, het is heel spijtig."

"Op bepaalde momenten konden we wel een versnellen en vooral in de tweede helft kregen we enkele kansen. Als we er eentje hadden kunnen binnenprikken, had het een gans andere wedstrijd geworden."

De Ceulaer liep tegen het einde van de wedstrijd wat gefrustreerd op het veld. "Ja, er was frustratie omdat de scheidsrechter echt elk foutje tegen ons floot en dan is dat even de emotie van het moment."

Details

Er is nog werk aan de winkel voor Genk, al wijt De Ceulaer de nederlaag aan details. "Veel hangt af van details. Er was mijn kans en een prima kopbal van Buffel maar die gingen net niet binnen. Iedereen wilde deze Supercup heel graag winnen, het is gewoon jammer."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties