Hoogstraten haalt ex-aanvaller Standard

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 0 reacties
Hoogstraten haalt ex-aanvaller Standard
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Hoogstraten VV verloor gisteren met 0-1 van het Nederlandse NAC Breda. Het opmerkelijkste nieuws kwam echter uit de bestuurskamer. De tweedeklasser haalde immers Moussa Traoré binnen.

Hoogstraten VV verloor gisteren met het kleinste verschil van eredivisionist NAC Breda. De tweedeklasser profiteerde van de oefenpot om twee bekende namen een kans te geven: Ibrahim Salou en Moussa Traoré.

Salou maakte in 2006 nog het mooie weer aan de Gaverbeek en werd vervolgens als speerpunt binnengehaald door Club Brugge. De Belg met Ghanese roots kon echter nooit bevestigen bij blauw-zwart en verzeilde via KV Kortrijk en OH Leuven in de anonimiteit. De aanvaller zit momenteel zonder contract en kon ook bij Hoogstraten niet overtuigen.

Traoré maakte dan weer wel een goede indruk. De aanvaller, in het verleden aan de bak bij Standard en Zulte Waregem, tekende na de partij een contract voor één seizoen bij de promovendus. De Ivoriaan wordt momenteel gehuurd.

Hoogstraten betreurde aanvankelijk de promotie en had de bedoeling om ook dit seizoen in 3A uit te komen. Ondertussen tonen de Antwerpenaren ambitie in hun transfers. Ook Robin De Feyter (Club Brugge) en Jorne Segers (KV Turnhout) staan ondertussen op hun loonlijst.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e amateurliga A

Nieuwste reacties