Eendracht Aalst wint, Kompany al in eerste helft gewisseld

Sander De Graeve
Sander De Graeve
| 8 reacties
Eendracht Aalst wint, Kompany al in eerste helft gewisseld
Foto: © SC

Eendracht Aalst won vanavond vrij makkelijk een oefenwedstrijd van Terjoden-Welle. Het opmerkelijkste feit uit de wedstrijd was de vroege vervanging van linksachter François Kompany.

François Kompany werd enkele weken terug nog onder veel media-aandacht voorgesteld bij Eendracht Aalst, de broer van, weet je wel. Nu het seizoen met rasse schreden nadert blijkt coach Janssens toch geen al te grote fan van de jongste van de twee broers Kompany.

De linksachter ging opzichtig in de fout en schotelde zo de tegenstander een dot van een kans voor. De speler van Terjoden-Welle kon niet profiteren, maar Janssens haalde Kompany al iets na het half uur naar de kant. Voor het overige verliep de oefenwedstrijd goed voor de Ajuinen. Twee doelpunten van Shkodra en eentje van Van Eyck in de toegevoegde tijd zorgden voor een 0-3 zege.

Terjoden-Welle: Goossens, Salvi, Vanderheyden, De Meyer, Heymans, Kestens, Polfliet, Donkor (46' Van Der Linden), Pauwels, Lepage (46' D'Herde), Coppens (46' El Khatabi)

Eendracht Aalst: Van Den Noortgaete (46' Verhoeven), Kompany (36' Kabeya), Lievens, Deneve, Petrovic, Bogaerts (62' Geenens), Van Damme (70' Merckx), Bael, Shkodra, Nelis (44' Van Eyk)

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e klasse

 Promotion Play-offs - Finale (H)
Lommel SK Lommel SK 1-1 SK Deinze SK Deinze

Nieuwste reacties