Barça denkt aan Belgische verdediger(s)

Timothy Collard
Timothy Collard
| 26 reacties
Barça denkt aan Belgische verdediger(s)
Foto: © SC

Barcelona is nog op zoek naar een extra (top)verdediger. De Catalanen zouden vijf spelers op hun verlanglijstje hebben staan om aan Gerard Piqué te koppelen. Daaronder drie Rode Duivels.

Gerardo Martino staat sinds kort aan het roer bij Barça en is al snel tot het besluit gekomen dat het aantrekken van een centrale verdediger absolute prioriteit is. El Mundo Deportivo publiceerde dinsdag een lijstje met de verschillende doelwitten van de Blaugrana.

David Luiz (Chelsea) en Daniel Agger (Liverpool) zouden de voorkeur genieten van coach Martino. Mocht Barça er echter niet in slagen om één van de twee los te weken, dan komen drie Rode Duivels in aanmerking voor een transfer naar Camp Nou.

Kompany, Vertonghen of  Vermaelen?

Vincent Kompany (Manchester City), Jan Vertonghen (Tottenham) en Thomas Vermaelen (Arsenal) werden allen ooit al eens in verband gebracht met een verhuis richting Spanje. Onze landgenoten beschikken ook over voldoende kwaliteiten om het te maken in Barcelona, maar zijn bij hun club eigenlijk onaantastbaar.

Enkel Thomas Vermaelen is niet meer zo zeker van een plaats bij Arsenal. Hoe dan ook is hij nog steeds aanvoerder bij de Gunners. Het is dus nog koffiedik kijken of Barça één van bovengenoemde spelers zal kunnen aantrekken.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties