Cercle Brugge stelt nieuwe groen-zwart-meezinger voor

Cercle Brugge stelt nieuwe groen-zwart-meezinger voor
Foto: © SC

Cercle Brugge rekent op een hoge opkomst voor de komst van Anderlecht op vrijdag. Er zijn ook heel wat randactiviteiten te verwachten zoals de aankondiging van een nieuw Cercle-lied.

 Rond 20u20 presenteert de Brugse zanger Benny Scott een bijzondere Cercle-versie van zijn evergreen en meezinger "'k En Brugge in m'n herte". Voortaan zal dit liedje bij thuismatchen vaak worden gespeeld, naast het oude "Allez Cercle!" (van zanger Norbert, daarin bijgestaan door supportersvereniging d'Echte).

Het initiatief voor deze bewerking ging uit van Benny Scott zelf. Het Cercle-bestuur reageerde enthousiast op het voorstel van de zanger en Cercle-supporter. Het liedje werd opgenomen in de studio "In The Middle of Nowhere" (Varsenare), Johnny Clarysse bediende de keyboards en Christoff Wybouw tekende voor de productie.

De tekst - in onvervalst Brugs - gaat zo:

M'en Cercle in ons herte,
de schonste ploeg van 't land,
de spelers, de supporters,
tegoare hand in hand.
Die groen en zwarte leuren,
vor ons is dat 'n pracht.
Want Cercle is 'n droomploeg
uut duuzend en één nacht.

Ook zal voorzitter Paul Vanhaecke voormalig trainer Ronny Desmedt bedanken voor het vele werk dat hij voor Cercle Brugge verzette. Ronny was meer dan 25 jaar als trainer (assistent trainer en hoofdtrainer) bij Cercle Brugge actief.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties