Ben jij een dubbelganger van Vincent Kompany of Thibaut Courtois?

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 1 reacties
Ben jij een dubbelganger van Vincent Kompany of Thibaut Courtois?
Foto: © SC

De hype rond de Rode Duivels bereikt stilaan een hoogtepunt. Maar net op het moment dat het bijna niet gekker kan, komt ING België met een nieuwe actie op de proppen. Ben jij de dubbelganger van Vincent Kompany of Thibaut Courtois?

De voorbije maanden leek de bekende Oranjegekte bij momenten over te slaan naar België. De acties en evenementen ron de Rode Duivel werden telkens door meer enthousiaste fans opgevolgd. En daar wil ING België, één van de hoofdsponsors van de Rode Duivels, van profiteren.

ING wil namelijk achttien fans de kans geven om de uitverkochte interland tussen België en Frankrijk bij te wonen. De winnaars zullen mogen plaatsnemen op een zwevende tribune. Angsthazen wagen best gaan kans. De zitjes zullen immers zo’n 35 meter boven de grond hangen.

Hoe maak je kans op deze unieke beleving? Post een foto op de Facebook-pagina van ING. Het is de bedoeling dat je jezelf omtovert tot een dubbelganger van één van de nationale helden. De elf populairste foto’s mogen sowieso naar de wedstrijd, zeven andere worden door een jury van ING gekozen.

Maar ook Voetbalkrant.com schenkt nog toegangskaartjes weg voor de oefeninterland. Wil jij kans maken? Klik dan snel HIER.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties