"Hoop dat hij kan meespelen tegen Club Brugge"

Timothy Collard
Timothy Collard
| 2 reacties
"Hoop dat hij kan meespelen tegen Club Brugge"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

KV Oostende trok onlangs Nyasha Mushekwi aan, maar op speeldag één kon coach Frederik Vanderbiest nog niet over de aanvaller beschikken. Zijn vorige club, Mamelodi Sundowns, moet de transfer namelijk nog vervolledigen.

Door Timothy Collard

“Ja, dat klopt. Wij wachten nog steeds op een handtekening van Mamelodi Sundowns”, vertelt Oostende-voorzitter Yves Lejaeghere aan Voetbalkrant.com. “De voorzitter van de club keerde vandaag terug van vakantie en maakt alles in orde normaal gezien. Maar het is nog altijd afwachten, want er ligt natuurlijk een verschil tussen woord en uitvoering.”

Bij de kustploeg hopen ze de Zimbabwaan speelgerechtigd te krijgen voor als Club Brugge op bezoek komt. “Ik vrees er wel wat voor dat hij speelgerechtigd zal zijn voor de wedstrijd van komend weekend tegen Club. Op den duur weet je niet meer wat je moet geloven in dit verhaal. Ik hoop echt uit de grond van mijn hart dat alles in orde raakt.”

"Kan binnen de 24 uur geregeld zijn"

Met de speler zelf is alles in kannen en kruiken, verzekerde Lejaeghere aan onze redactie. “Met de speler is inderdaad alles geregeld. Ook met Sundowns hebben we een akkoord, het is enkel afwachten tot de handtekeningen zijn gezet. Als we het vervolgens kunnen doorgeven aan de voetbalbond, kan dat binnen de 24 uur geregeld zijn.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

 Europa Play-offs - Finale
KRC Genk KRC Genk 02/06 KAA Gent KAA Gent

Nieuwste reacties