FIFA 2014 met One Direction? Het zou zomaar kunnen!

FIFA 2014 met One Direction? Het zou zomaar kunnen!
Foto: © SC

Wordt FIFA 2014 ook een grote hit bij de jonge meisjes? Het zou tot de mogelijkheden kunnen behoren, nu Louis Tomlinson een contract heeft getekend bij Doncaster Rovers.

Uiteraard is het niet de bedoeling dat het 21-jarige popidool van One Direction veel wedstrijden zal spelen in het A-elftal van Doncaster Rovers. Toch zal Tomlinson vermoedelijk in het FIFA-systeem worden opgenomen, nu hij een contract heeft getekend bij de ploeg uit Doncaster.

Dat team wist vorig seizoen kampioen te spelen in de League One, de Engelse derde klasse. Dit seizoen komt de club dus uit in de Engelse tweede klasse. Tomlinson speelde eerder overigens al mee in enkele gala- en benefietwedstrijden. Hij zette vorig jaar ook een campagne op om de club te doen overleven, en met succes.

Nu tekende de zanger dus ook een officieel contract. "Ik ben dolblij, dit is een droom die uitkomt", gaf Tomlinson nog mee. Benieuwd wat zijn rating op FIFA wordt.

Afgaande op het gekrijs van de jonge vrouwen in onderstaand "voetbalfilmpje" zou hij wel eens een groot succes kunnen worden bij de meisjes in de eventuele verkoop van het voetbalspel:

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

The Championship

Nieuwste reacties