Samy reageert: "Sels enkel gevraagd om na te denken over voorstel"

Samy reageert: "Sels enkel gevraagd om na te denken over voorstel"
Foto: © SC

Maged Samy heeft in op de website van Lierse gereageerd op een krantenartikel van Matz Sels in de Gazet van Antwerpen. Daarin maakt hij duidelijk dat hij niet begrijpt waarom de doelman zo van leer trok in de krant.

We gaven het eerder vandaag al mee hier op Voetbalkrant.com: Matz Sels ging hard in de aanval tegen Maged Samy. Lees dat hier nog eens na. 

Nu heeft Maged Samy in een bericht op de website van Lierse gereageerd op de aantijgingen. Hij begrijpt bitter weinig van wat Sels in de krant ten berde heeft gebracht. 

Lees het volledige persbericht hier:

1. In het interview wordt gesuggereerd dat Maged Samy al in verschillende media zijn (negatief) verhaal heeft gedaan over Sels, terwijl dit enkel gebeurde in de krant van afgelopen weekend. In dat artikel van Gazet Van Antwerpen nodigde Maged Samy Matz enkel echter uit om nog eens na te denken over zijn negatief antwoord op het contractvoorstel van Lierse

2. Maged Samy is er 100% van overtuigd dat de managers van Matz hem niet volledig hebben ingelicht over het contractvoorstel van Lierse. In het interview zegt Matz immers dat het voorstel niet bespreekbaar was. Dit is niet de waarheid. Dit moet zo verteld geweest zijn door de managers aan de speler, want Lierse heeft dit nooit zo gesteld.

3. Maged Samy is er ook van overtuigd dat zijn managers niet het volledige financiële voorstel van Lierse aan Matz hebben overgemaakt.

4. Gedurende de degradatiestrijd van vorig seizoen, werd er door Maged Samy een extra behoudspremie beloofd aan de spelers, die niet in hun contracten was opgenomen, indien Lierse zich zou redden. Deze bonus werd begin vorige maand betaald als deel van het loon van juni. Deze bonus stond dus ook niet in het contract van Matz Sels maar hij kreeg deze ook uitbetaald, wat bewijst dat er nog steeds respect was van Lierse naar Sels toe. Dit toont ook aan dat Lierse nog steeds wou dat Matz terug zou komen op zijn beslissing om niet te willen bijtekenen.

5. De zogezegde ‘agressieve’ smsjes waarvan sprak in het artikel, waren het gevolg van de volgende situatie:- Matz Sels reageerde gedurende 5 (werk)uren niet op een aantal berichten van de voorzitter.< - Het antwoord van de 20-jarige doelman om niet bij te tekenen ‘omdat hij niet wist wat voor ploeg er het volgende seizoen ging samengesteld worden’. Dit terwijl bij aanvang van het seizoen ervoor, 2012-2013, Maged Samy er wel voor had gezorgd dat de club haar vertrouwen schonk aan Matz Sels als eerste doelman, ondanks de vraag van anderen binnen de club om een meer ervaren doelman aan te werven.

6. Maged Samy wil ook met klem ontkennen, zoals Matz Sels veronderstelt in het artikel, dat hij er wil voor zorgen dat Matz Sels niet meer bij een andere club op het hoogste niveau zal spelen. Zijn managers, die hij zo vertrouwt, kwamen tot op heden enkel met een voorstel tot overname van de speler voor 125.000€. Matz Sels is veel meer waard dan dat. Dat weet Lierse maar weten zijn managers dat wel?

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties