El Ghanassy: "Met Gent over salaris praten"

El Ghanassy: "Met Gent over salaris praten"
Foto: © SC

Yassine El Ghanassy is terug in Gent en dat zal de Jupiler Pro League geweten hebben. De dribbelkont is razend ambitieus en wil zich bewijzen tegenover het Belgische publiek. "Ik weet nog steeds niet waarom ik mislukt ben in Engeland."

Na een ommetje langs Engeland en Nederland is Yassine El Ghanassy opnieuw neergestreken in Gent. Niet in het vertrouwde Jules Ottenstadion, maar in de gloednieuwe Ghelamco Arena. “Het had geen haar gescheeld of KAA Gent speelde momenteel in tweede klasse”, verrast de dribbelkont in Sport/Voetbalmagazine. “Ilombé Mboyo nam het team vorig seizoen op sleeptouw en dwong de redding af. Hij is de onbetwiste leider van Gent.”

En net die ambitie heeft ook de 23-jarige Belg met Marokkaanse roots. Hij wil opnieuw belangrijk zijn voor de Buffalo’s. “Ik heb binnenkort trouwens een gesprek met Michel Louwagie. Of ik mijn contract ga openbreken? Het is vooral de bedoeling om mijn salaris onder de loep te nemen. In de Premier League maakte ik kennis met grotere bedragen, dus ik vind zo’n gesprek niet meer dan normaal.”

Nochtans kan je de Engelse passage van El Ghanassy niet bepaald een succes noemen. De flankaanvaller kwam bij West Bromwich Albion helemaal niet aan spelen toe. “Ik weet nog steeds niet waarom ik mislukt bent bij WBA. Bij de club zal iedereen je vertellen dat ik goed werk leverde. Coach Steve Clarke vertelde me zelfs dat ik boos moest zijn op hem omdat ik geen kansen kreeg. Maar dat is nu eenmaal de harde wet in een ploeg die draait.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties