Reactie Remacle: "Hier zijn geen excuses voor"

Remacle: "Hier zijn geen excuses voor"
Foto: © SC

Als je twee assists geeft en een doelpunt scoort, mag je verwachten dat je ploeg toch met drie punten gaat lopen. Niet in het geval van Jordan Remacle dus, die er absoluut niet mee kon lachen.

Remacle was net van het veld toen de penalty gefloten werd. "Als je een kwartier voor tijd 1-3 voorstaat met de kans om er nog 1-4 van te maken, mag je nooit meer punten laten liggen. Dit is heel zuur en ik ben dan ook enorm ontgoocheld. Tegen Anderlecht was het ook al bijna van dat. Hier zijn geen excuses voor. De laatste minuten moet die bal gewoon weggekeild worden."

De flankspeler begreep ook niet waar de vier minuten extra tijd vandaan kwamen. "Er was toch niemand geblesseerd of zo", vroeg hij zich af. "Dat ik vandaag mijn statistieken opsmuk? Daar ben ik niet zo mee bezig. De ploeg is belangrijker en vandaag hebben we twee punten verloren."

Met vier assists en drie goals kent Remacle wel een fantastische seizoensstart. "De verklaring? Mijn fysiek is enorm goed en de voorbereiding verliep perfect. De teamspirit in de ploeg is ook optimaal. Of ik het gevoel van bij Leuven met Harbaoui terugkrijg? Dat begint ja. Vandaag scoort hij ook op een voorzet van mij."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties