Monaco opent met zege

Jens Hoofteer
| 3 reacties

Monaco is het nieuwe seizoen gestart met een overwinning. De ploeg uit het Prinsdom versloeg Bordeaux in eigen huis met 0-2.

Monaco wordt met sterspelers als Carvalho, Abidal en Falcao een van de te kloppen ploegen in Frankrijk. Vandaag ging het in Bordeaux op zoek naar drie punten.

De Monegasken hadden over de hele wedstrijd bekeken wel de meeste doelkansen, maar kon die kansen pas laat in de wedstrijd omzetten in doelpunten.

Op aangeven van Kurzawa opende Emmanuel Rivière acht minuten voor tijd de score voor het team van Claudio Ranieri. Radamel Falcao -wie anders- legde vijf minuten later de eindstand vast op 0-2.

De 19-jarige Belg Yannick Ferrera-Carrasco kwam bij Monaco aan de aftrap en werd in de blessuretijd vervangen.