Reactie "Een van de duidelijkste niet-gefloten strafschoppen aller tijden"

"Een van de duidelijkste niet-gefloten strafschoppen aller tijden"
Foto: © SC

Zulte Waregem wist dankzij Jens Naessens een puntje mee te pikken uit Club Brugge. Olafur Skúlason was al bij al tevreden met het gesprokkelde puntje: "We moeten blij zijn met dit punt. Al bij al is een 1-1 gelijkspel misschien wel een fair resultaat."

Aernout Van Lindt in Brugge

“Club Brugge was duidelijk beter in het begin. Ze gingen er vol voor en kregen ook snel een strafschop. Ik heb die fase niet goed gezien, dus ik kan me niet uitspreken of het al dan niet strafschop was”, gaf de IJslander aan over de penalty die Zulte Waregem tegenkreeg.

Over de situatie aan de overkant wist hij meer te zeggen: “Wij hadden ook een elfmeter moeten krijgen. Die fout op Leye, dat was een van de duidelijkste niet-gefloten strafschoppen aller tijden die ik heb gezien.” Dat geef scheids Gumienny na de wedstrijd ook zelf toe overigens.

“1-1 fair resultaat”

In de tweede helft kwam Zulte Waregem dan opzetten: “We kregen veel halve kansjes en hadden veel balbezit op hun eigen helft. Zij waren wel gevaarlijk op de counter, maar al bij al is een 1-1 gelijkspel misschien wel een fair resultaat.”

“We moeten blijven focussen op het pakken van punten. We hebben nu 7 op 9 en dat is een goed resultaat”, besloot de IJslander.

Morgen laten we Skúlason ook nog aan het woord over het ontslag van Patrick Decuyper.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties