Reactie Soumahoro: "Moet de reglementen eens nakijken"

Sander De Graeve
Sander De Graeve
| 9 reacties
Soumahoro: "Moet de reglementen eens nakijken"
Foto: © SC

Yaya Soumahoro wisselde vlak na de 1- 0 van schoenen. AA Gent stond dus met tien man op het moment van de 2-0. De winger mocht van de ref niet meteen zijn plaats op het veld opnieuw innemen."

Sander De Graeve in Anderlecht

"We mogen er niets op aanmerken dat we hier verliezen. We begonnen goed en konden dreigen. Daarna slikken we snel twee onverklaarbare goals. Dat snijdt ons de adem volledig af." Bij die tweede goal stond Gent met tien omdat Soumahoro aan de kant stond voor een schoenwissel.

Soumahoro mocht er ook niet meteen opnieuw op. "Is dat nu het belangrijkste? Ik ga na de 1-0 van schoenen wisselen en de scheids houdt me van het veld tot de bal alweer in de netten hangt. Ik zal eens moeten opzoeken wat de reglementen hierrond zijn. Hetgeen we moeten onthouden van die actie is dat we daar afgrijselijk slecht verdedigd hebben."

De winger liet zich wel opmerken met enkele flitsende acties. "Dat klopt, maar dat is niet genoeg. Als die acties tot niets leiden schiet je er ook niks mee op. Voetbal gaat nog steeds over goals scoren."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties