Transfergeruchten van de dag: Kiest Alderweireld toch voor Spartak?

Sander De Graeve
Sander De Graeve
| 24 reacties
Transfergeruchten van de dag: Kiest Alderweireld toch voor Spartak?
Foto: © SC

Tijdens deze tijd van het jaar zijn transfergeruchten schering en inslag. Daarom zetten wij dagelijks alle geruchten op een rijtje. Ook vandaag worden weer grote namen gelinkt aan andere teams.

Liverpool-coach Brendan Rodgers is de onzekerheid rond Luis Suarez beu, maar benadrukt dat er geen probleem is tussen hem en de spits. Die zou nog steeds naar Arsenal willen en traint apart. Meer informatie vindt u HIER.

Nog aan de boorden van de Mersey: Liverpool sloeg een bod van Barcelona op Daniel Agger af. Blaugrana zal nog even geduld moeten hebben in de zoektocht naar een nieuwe verdediger. Lees het HIER.

Toby Alderweireld is nog steeds hot op de transfermarkt. De verdediger gaf eerder al aan dat zijn voorkeur bij de Premier League ligt. De Rode Duivel meldde nu echter dat hij niet op voorhand nee zegt tegen Spartak. Lees het HIER.

De pijlsnelle flankspeler van Tottenham, Gareth Bale, leek voor 95% zeker naar Real Madrid te verkassen, maar nu zou Manchester United zich opnieuw in de debatten mengen.

Sawaneh Ibou van OH Leuven zou dicht bij een overgang naar het Franse Saint-Etienne staan. Lees er HIER alles over.

Stijn Stijnen zou weleens de opvolger van de geschorste Jean-François Gillet bij Torino kunnen worden. Sinds het faillissement van Beerschot zit de voorzitter van Hasselt namelijk zonder club. Voor meer info, klik HIER.

Barcelona zou nog steeds een centrale verdediger zoeken en bracht een laatste bod uit op David Luiz van Chelsea. Een eerste bod werd al afgeslagen door de Londense club.

Sunderland lonkt naar twee spelers van Juve. Het zou Matri en Quagliarella willen aantrekken.

De transfer van Aleksander Mitrovic naar Anderlecht is rond. De spits komt voor zo'n vijf miljoen euro over van Partizan Belgrado. Lees er HIER meer over.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties