Camus verlengt contract bij Genk: "Blij met respect van de club"

Robby Morren
Robby Morren
| 17 reacties
Camus verlengt contract bij Genk: "Blij met respect van de club"
Foto: © SC

Volg KRC Genk nu via WhatsApp!

Fabien Camus blijft dan toch bij Racing Genk. De Fransman heeft zijn contract bij de bekerwinnaar verlengd met vier seizoenen. "Er was niets beter voor mij dan Genk", reageert Camus.

Robby Morren in Genk

Algemeen directeur Dirk Degraen liet vrijdag weten dat Camus zijn handtekening zette onder een nieuwe overeenkomst van 4 seizoenen. De Fransman is er alvast gelukkig mee. "Ik ben blij met dit nieuwe contract. Het geeft me extra zin om bij Genk te blijven. Ik voel veel respect van de club en dan is het makkelijk om zulk een beslissing te nemen."

"Niet zozeer belangrijk omwille van het financiële aspect maar wel omwille van het respect"

"Dit contract is belangrijk voor mij, niet zozeer omwille van het financiële aspect maar wel omwille van het vertrouwen dat de club in mij heeft. Dat doet veel plezier. Ik heb niet getwijfeld om bij Genk te blijven. Er was wel belangstelling maar niets was beter dan Genk."

De voorbije wedstrijden lieten de Genk-supporters de naam Fabien Camus regelmatig door het stadion galmen. "Ik kan inderdaad rekenen op de steun van de supporters en dat is ook belangrijk, dat doet me veel plezier."

Troyes

Camus werd het afgelopen seizoen door Genk uitgeleend aan Troyes. "Die uitleenbeurt heeft mij deugd gedaan. Het was een hele mooie ervaring. Ik heb er goed 30 wedstrijden gespeeld en dat is toch belangrijk." Dit seizoen speelde hij zich tegen Oostende en OH Leuven in de kijker tijdens invalbeurten. Mario Been kon niet langer naast de middenvelder kijken en tegen Standard mocht hij aan de aftrap komen. Hij kan wel eens een bijzonder belangrijke pion worden in de strijd om de titel.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties