Hamme gelooft in 'stuntje' tegen reeksgenoot

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 1 reacties
Hamme gelooft in 'stuntje' tegen reeksgenoot
Foto: © SC

Dit weekend staat er opnieuw bekervoetbal op de agenda. VW Hamme trekt als underdog naar Rupel-Boom, maar heeft geen zin om zich naar de slachtbank te laten leiden.

Afgelopen week is de competitie in derde nationale afgetrapt, maar de clubs maken zich alweer op om een bekercompetitie af te haspelen. In de vierde (voor)ronde van de Cofidis Cup maken Rupel-Boom en VW Hamme onder elkaar uit wie mag verder bekeren. Inzet is een plaats in de volgende ronde tegen Virton.

Vigor Wuitens noemt zichzelf meteen de underdog voor de wedstrijd. De thuisploeg is immers titelfavoriet in derde nationale. Bovendien zette Rupel Boom de voetbaljaargang meteen goed in met een overwinning in de topper tegen Sint-Niklaas.

Toch is Hamme niet van plan om zich zomaar naar de slachtbank te laten leiden. “Een bal is immers rond en maakt soms rare capriolen”, staat te lezen op de website van de blauw-zwarten. “Alles mag voor ons, maar de bekercompetitie is van ondergeschikt belang in vergelijking met de reguliere jaargang.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties