Reactie Coach formeel: "Verdiende overwinning"

Coach formeel: "Verdiende overwinning"
Foto: © SC

Francky Dury kan weer lachen, want Zulte Waregem omzeilde met Bergen een voor hen moeilijke klip. Met 10 op 12 mag er met vertrouwen uitgekeken worden naar de Europese midweekmatch.

Aernout Van Lindt in Waregem

"We hebben het vaak moeilijk tegen Bergen. We wouden winnen en vertrouwen kweken voor donderdag en ik denk dat dat wel gelukt is. Het was een verdiende overwinning, want we hebben het initiatief snel genomen en komen daardoor ook snel op voorsprong", aldus de coach.

"De volledige tweede helft hebben we gedomineerd, het is enkel spijtig voor ons en de supporters en misschien zelfs voor de match dat het tweede doelpunt niet sneller valt. Werner is een paar keer goed tussengekomen, maar dat is hun verdienste."

"10 op 12, ook al zijn we nog niet top"

En nu wachten de Cyprioten in de Europa League: "APOEL heeft de supercup gewonnen in Cyprus 1-0, dus moeten we die match van hen nu analyseren. We hebben 10 op 12, ook al zijn we nog niet top. We verliezen geen punten en doen het al bij al goed."

"PSV was ons enige manco op het veld tot nu toe. Hopelijk kunnen we daar lessen uit trekken en ons plaatsen voor de poules van de Europa League."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties