Reactie Luzon eerlijk: "Niet goed gevoetbald"

Robby Morren
Robby Morren
| 1 reacties
Luzon eerlijk: "Niet goed gevoetbald"
Foto: © SC

Standard pakt een perfecte 12 op 12 maar deed dat zonder goed voetbal te brengen tegen OH Leuven. De drie punten zijn binnen en dat is wat telt, weet de coach. Bij OHL overheerste de ontgoocheling nadat een domme tegengoal voor de nederlaag zorgde.

Robby Morren in Luik

"We hebben gewonnen en dat is het belangrijkste maar ik weet ook dat we niet goed gevoetbald hebben. Het was niet zo goed als vorige week", was de coach van Standard eerlijk. "Vooral offensief hebben we te weinig gebracht. Er was te weinig creativiteit en we hebben de flanken onvoldoende benut."

Toch  was niet alles slecht. "We hebben nog steeds geen doelpunt tegen gekregen, ook vandaag stond het defensief wel goed." Nu maakt Standard zich op voor de Europese verplaatsing tegen Minsk. "We gaan alles doen om ons te kwalificeren, zeker nu we zo dicht bij de poules staan."

Bailly: "Jammer van die owngoal"

De doelman van OHL baalde na afloop van de wedstrijd. "We hebben alles gedaan wat de coach had gevraagd, we voetbalden goed vanuit de organisatie. Iedereen heeft goed gespeeld maar die owngoal heeft ons genekt. Verder hebben we eigenlijk een perfeccte wedstrijd gespeeld. Ach, dat is voetbal."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties