West Brom geeft rouwende Anelka alle tijd

Timothy Collard
Timothy Collard
| 0 reacties
West Brom geeft rouwende Anelka alle tijd
Foto: © SC

Gisteren deden er enkele geruchten de ronde dat Nicolas Anelka zou stoppen met voetballen omdat zijn broer zou overleden zijn. De Fransman liet via zijn Facebook-pagina weten dat niet zijn broer, maar wel zijn goede vriend en manager Eric Manasse is overleden.

“Het is met grote droefheid dat ik heb vernomen dat meneer Eric Manasse is overleden. Ik kan geen woorden vinden om mijn verdriet uit te drukken. Ik wil mijn medeleven betuigen aan de familie Manasse na dit tragische verlies”, aldus de aanvaller.

Het is ook nog niet duidelijk of Anelka daadwerkelijk zal stoppen met voetballen. West Brom-manager Steve Clarke schepte vrijdagmorgen op een persconferentie wat meer duidelijkheid. “Ik had  donderdag een kort gesprek met hem. Hij gaf aan dat hij zich niet op de juiste plek voelde op het moment en de club heeft dan ook besloten om hem vrijaf te geven.”

“Ik ga niet ontkennen dat hij heeft gezegd te willen stoppen met voetballen. Nicolas heeft inderdaad die woorden laten vallen tijdens ons gesprek, maar wij geven hem nu de tijd om alles op een rijtje te zetten. Meer kunnen we niet doen”, aldus Clarke.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties