Scoort Anderlecht ook vlot tegen Charleroi?

Scoort Anderlecht ook vlot tegen Charleroi?
Foto: © SC

Anderlecht krijgt straks Charleroi over de vloer. En bij paars-wit hebben ze nog een appeltje te schillen met de Carolo's na de nederlaag van vorig seizoen na een beschamende prestatie in Charleroi.

John van den Brom haalde het vrijdag nog aan. "Soms speel je slecht en win je toch nog, zoals vorige week tegen Waasland-Beveren. En dan is er niets aan de hand. En soms speel je slecht en verlies je. Zoals vorig seizoen in Charleroi", zei de Nederlander.

Praet en Milivojevic starten straks gewoon. Er hoeven dus niet veel wijzigingen verwacht worden aan het team dat vorige week ondermaats speelde. Enkel over de positie van Suarez is nog twijfel. Krijgt Cyriac een nieuwe kans en verhuist Suarez opnieuw naar links? Of blijft Acheampong staan en probeert Van den Brom het nog eens met de Argentijn als diepe aanvaller?

Hij heeft alvast geen tekort aan manschappen. Buiten Ronald Vargas is iedereen beschikbaar, ook de nieuwste aanwinst, Fabrice N'Sakala. Die werd in allerijl nog speelgerechtigd gekregen. Of hij al geselecteerd zal worden is een andere vraag.

Charleroi kan opleveren

Schrijf je in bij Unibet UNIBET en ontvang 60 euro gratis wedtegoed! Met een inzet van 60 euro verdien je 70,8 euro als huizenhoog favoriet Anderlecht de partij wint. Zet je 60 euro in op winst van Charleroi, dan kan je dat liefst 840 euro opleveren. Stel je bonus van 60 euro aan wedtegoed veilig. Heb je nog geen account, open dan via DEZE WEBSITE een account en krijg 60 euro gratis.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties