Rode Duivels schitteren in knappe reclamespot: "We are ready!"

Sander De Graeve
Sander De Graeve
| 24 reacties
Rode Duivels schitteren in knappe reclamespot: "We are ready!"
Foto: © SC

Volg België nu via WhatsApp!

De Rode Duivels zijn de sterren in een nieuwe reclamespot van Jupiler. De Rode Duivels schreeuwen in de spot uit dat ze klaar zijn om naar het WK in Brazilië te trekken. Blikvangers zijn onder meer Thibaut Courtois en Kevin De Bruyne.

Jupiler verlengde de sponsordeal met de Belgische Voetbalbond tot 2018, dat kon u hier reeds lezen. Nu komt het biermerk ook met een nieuwe reclamespot op de proppen. De Rode Duivels lijken in de spot helemaal klaar voor Brazilië. Bekijk het fragment hieronder. Opgelet, het laden van het filmpje kan enkele seconden in beslag nemen.

Beide partijen bevestigden ook nogmaals hun tevredenheid over de samenwerking in een persbericht. 

“Als CEO van de voetbalbond ben ik uitermate tevreden met de verlenging van de samenwerking met een van onze allertrouwste partners. Als ik zeg allertrouwste, is dat niet overdreven. Jupiler is partner sinds 1988 en is de KBVB en het Belgische voetbal steeds loyaal gebleven. Ook toen het veel minder goed ging met onze Rode Duivels. In heel die periode heeft Jupiler op geen enkel moment onze partnership in twijfel getrokken”, aldus Steven Martens, CEO van de KBVB.

Ook Jean-Jacques Velkeniers, Marketing Director van Jupiler, bevestigt: “Jupiler is zeer trots op zijn jarenlange partnership met de Rode Duivels. Het feit dat de KBVB en het hele team bereid was om mee te werken aan de campagne van ons merk, toont aan dat ook zij onze samenwerking erg op prijs stellen. En wat de FIFA Wereldbeker 2014™ zelf betreft: de Rode Duivels zijn er klaar voor, Jupiler is er klaar voor. En samen met de Jupiler-fans kijken we uit naar fantastische voetbalmomenten!”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties