Van den Brom: "Ik durf zeggen dat we punten gaan pakken"

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 67 reacties
Van den Brom: "Ik durf zeggen dat we punten gaan pakken"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

John van den Brom was best tevreden met de loting van Anderlecht. Er waren immers andere - en zeker zwaardere - groepen mogelijk. Met Benfica, PSG en Olympiacos ziet hij kansen.

Vooral Paris Saint-Germain sprong er uit bij de Nederlandse coach van Anderlecht. "Het is altijd mooi om tegen de absolute sterren te spelen, zowel voor mij als voor de spelers. Ik vind Zlatan Ibrahimovic trouwens één van de beste spelers ter wereld. Hij staat zeker in mijn topvijf. En met Cavani vormt hij een superduo."

Maar met Benfica en Olympiakos ziet hij kansen. "Tuurlijk ben ik blij. Als je meedoet in de Champions League is dat niet om zomaar mee te doen. We moeten er het maximale durven uithalen. Benfica kennen we goed, Olympiakos hebben we al tegen gespeeld en PSG is de grote favoriet van de groep. Ik durf zeggen dat we punten gaan pakken in deze groep. En ik heb nog even tijd om mijn spelers te overtuigen om voor het maximum te gaan."

Van den Brom kijkt straks ook uit naar het programma dat Anderlecht gaat opgelegd krijgen. "Ik hoop dat we thuis beginnen tegen Olympiakos. Het is mogelijk om daartegen punten te pakken en voor het publiek is het altijd leuk om met een thuismatch te beginnen."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Champions League

Nieuwste reacties