LIVE: Aftellen naar de transferdeadline

LIVE: Aftellen naar de transferdeadline
Foto: © SC

Het einde van de zomermercato nadert met rasse schreden. Maandagnacht sluit de transfermarkt. Tijdens de laatste dagen beweegt er nog heel wat: tal van clubs en spelers willen nog een mooie transfer versieren. Bij ons kan u alles live volgen.

Dit nieuwsbericht wordt automatisch over 60 seconden vernieuwd.

0u00: Vandaag start transfer deadline day - volg het bij ons op de voet!

Volg onze links van vandaag, voor de JUPILER PRO LEAGUE en DE BUITENLANDSE TOPCOMPETITIES

22u26: Heeft Wenger eindelijk zijn grote transfer vast?

Arsène Wenger heeft wellicht eindelijk zijn grote transfer vast. The Gunners zouden een akkoord hebben met Mesut Özil, maar het blijft wachten op de officiële bevestiging.

22u24: Stelt Milan Kaka morgen voor?

Eerder meldde Voetbalkrant.com al dat Ricardo Kaka wellicht terugkeer naar San Siro. Adriano Galliani laat in La Gazzetta Dello Sport alvast uitschijnen dat de transfer in kannen en kruiken is.

21u37: Vangen Los Blancos nog een tweede vette vis?

Het doorgaans goed ingelicht AS meldt dat Real Madrid nog steeds in de running is om Luis Saurez naar de Spaanse hoofdstad te halen. Nochtans liet Liverpool eerder weten dat de Uruguayaan niet koop is.

21u14: Ex-Beerschotter naar Valenciennes?

Gary Kachelmacher zit op een dood spoor bij AS Monaco. De ex-verdediger van wijlen Beerschot AC zoekt een oplossing. Valenciennes nam alvast contact op met de zaakwaarnemer van Kachelmacher.

21u10: Sluit Özit Real-hoofdstuk nu al af?

Mesut Özil kan rekenen op heel wat belangstelling. Volgens de Spaanse kranten ontving Real Madrid al twee aanbiedingen voor de middenvelder. Vooral Paris Saint-Germain en Manchester United azen op de diensten van de Duitse international, maar De Koninklijke wil minstens vijftig miljoen euro op tafel zien liggen.

20u53: Labylle wil naar de Eredivisie

Leroy Labylle hoopt nog steeds op een telefoontje van een eredivisionist. Het 22-jarige jeugdproduct van Standard is momenteel een sterkhouder bij MVV, maar staat in de belanstelling van Heracles.

20u38: Club Brugge: "Gudjohnsen mag vertrekken"

Eidur Gudjohnsen werd door Juan Carlos Garrido niet geselecteerd voor de partij bij Waasland-Beveren. Het bestuur van de club bevestigt dat de IJslander mag vertrekken. HIER kom je meer te weten.

20u31: Club versterkt zich met onbekende Nigeriaan

Club Brugge heeft Kehinde Fatai weggeplukt bij Astra Giurgiu. Wie, hoor ik u denken? Lees HIER meer.

20u19: Los Blancos bevestigen komst van Gareth Bale

Gareth Bale is nu ook officieel een speler van Real Madrid. HIER lees je het volledige artikel.

19u32: Tottenham is nog niet klaar

Tottenham wil zich nog versterken. The Spurs zouden bij Blackpool aangeklopt hebben voor Tom Ince. De jonge middenvelder zou om en bij de negen miljoen euro in het laatje moeten brengen. 

19u22 Ngawa verlaat Standard

Pierre-Yves Ngawa zet zijn carrière verder in Hongarije. Hij gaat er aan de slag bij Ujpest, de club van Roderick Duchatelet. Lees er HIER meer over.

19u16: Sunderland huurt Liverpool-spits

Fabio Borini gaat een jaartje op huurbasis aan de slag bij Sunderland. De aanvaller gaat er op zoek naar meer speelminuten dan bij Liverpool, waar hij onder meer moest concurreren met Daniel Sturridge.

Sunderland hoopt ook op de komst van Andrea Dossena. De Italiaanse linkerflank van Napoli kon ook naar Torino, maar daar raakte hij niet door de medische keuring.

19u04: Chelsea haalt Atsu bij Porto en stalt hem bij Vitessse

Vitesse huurt komend seizoen Christian Atsu van Chelsea. De Londense club legde de Ghanees vast voor vijf jaar, maar stalt hem meteen in de Eredivisie.

18u50: Plet is een vrije speler

Glynor Plet staat niet langer op de loonlijst van FC Twente. De club uit Enschede en de spits verbraken de overeenkomst in onderling overleg. Vorig jaar kwam de Nederlander nog uit voor KRC Genk.

18u26 Extra doelman voor Arsenal?

Arsenal zou op het punt staan om Emiliano Viviano binnen te halen. De doelman zou voor één jaar gehuurd worden van het Italiaanse Palermo.

18u15: Ook United wil linksachter Real

Niet alleen Tottenham hoopt op de komst van Fabio Coentrao, ook Manchester United zou wel wat zien in de Portugees. Dat kan mogelijk betekenen dat The Red Devils niet langer voor Leighton Baines van Everton gaan.

17u12: Franck Berrier neemt vanavond afscheid van de Gaverbeek

Franck Berrier speelt vanavond zijn laatste wedstrijd voor Zulte Waregem. De Fransman zal wellicht morgen een verbintenis tekenen bij zijn nieuwe club. Via DEZE LINK kom je meer te weten.

16u48: Mega Toby tekent vierjarig contract bij Atlético

De transfer van Toby Alderweireld naar Atlético Madrid is in kannen en kruiken. HIER lees je het volledige verhaal.

16u38: Komt transfer Guilavogui in gevaar?

De verhuis van Josuha Guilavogui naar Atlético Madrid dreigt in gevaar te komen. De Franse international slaagde voor de medische testen in Spanje, maar nu toont ook Arsenal interesse.

16u04: Stuttgart-aanvoerder kiest voor Russische roebels

Serdar Tasci gaat de komende seizoenen voor Spartak Moskou voetballen. De 14-voudig Duits international kiest daarmee de Russische roebels voor een verlengd avontuur in de Duitse Bundesliga. De voorbije seizoenen groeide de 26-jarige verdediger uit tot aanvoerder van VfB Stuttgart.

15u43: Simon Mignolet krijgt (wellicht) 'bijbelse' hulp

Liverpool FC gaat Victor Moses voor een seizoen huren van Chelsea. Door de komst van onder anderen Willian, Kevin De Bruyne en André Schürlle is er op Stamford Bridge geen plaats meer voor de Nigeriaanse international.

15u34: Atlético haalt Frans international naar Madrid

Atlético Madrid heeft Josuha Guilavogui weggeplukt bij Saint-Etienne. Los Colchoneros betaalden zo'n twaalf miljoen euro voor de Franse international. Via DEZE LINK kom je meer te weten.

15u19: Haalt Milan Kaka terug naar Serie A?

Momenteel onderhandelt een delegatie van AC Milan in Madrid omtrent de overgang van Ricardo Kaka. De deal zou bijna beklonken zijn. HIER kom je meer te weten.

14u48: Fellaini mag onderhandelen met United

Opvallend nieuws: Everton en Manchester United lijken er uit te zijn samen, want Fellaini mag zelf gaan onderhandelen met de landskampioen van Engeland. Komt er alsnog een deal tussen Fellaini en The Reds? 

14u28: Mokhtar naar Twente

Youness Mokhtar ruilt PEC Zwolle voor FC Twente. Dat heeft Zwolle naar buiten gebracht. Technisch directeur Nijkamp is niet echt blij dat hij verkast: "Het is zonde dat we hem nu verliezen, maar we hebben er als club alles aan gedaan."

14u07: Carcela is van Standard

Mehdi Carcela trekt voor drie jaar naar Standard. De deal is rond. Lees HIER alles.

13u52: Nainggolan naar Juventus?

Juventus zou dan toch weer hengelen naar de diensten van Radja Nainggolan. Krijgt de Italiaanse landskampioen hem losgeweekt bij Cagliari? 

13u50: Draxler naar Arsenal?

Als we Engelse forums mogen geloven, is Draxler op weg naar Arsenal. Straks geeft Schalke 04 een persconferentie en weten we mogelijk meer.

13u30: Bod op Bale alweer de hoogte in?

Wanneer is Bale van Real Madrid? Het kan toch echt niet meer uitblijven. Er zou nu een nieuw bod van bijna 140 miljoen euro zijn uitgebracht.

13u13: Sevilla heeft Cheryshev binnen

Sevilla zou de deal met Cheryshev hebben afgerond. Het zou om een nieuwe uitleenbeurt kunnen gaan voor een seizoen.

12u59: Demichelis ondergaat medische keuring bij City

Martin Demichelis wordt op dit moment medisch gekeurd bij Manchester City. Een transfer lijkt dus in de maak ...

12u50: Arturo Vidal langer bij Juve

Arturo Vidal zou zijn contract hebben opengebroken bij Juventus. De Oude Dame en Vidal zouden tot 2018 met elkaar in zee blijven gaan.

12u23: Arsenal met derde aanwinst?

Het ziet er naar uit dat Arsenal een nieuwe aanwinst beet heeft, zo lijkt het wel. Doelman Emiliano Viviano is medische testen aan het afleggen. Hij zou gehuurd worden van Palermo, maar met een aankoopoptie op de toekomst. 

11u33: CL-tegenstander Anderlecht haalt speler bij Monaco

Delvin N’Dinga wordt door de Griekse topklasser voor een jaar geleend van Monaco, laat Olympiakos weten op zijn website. Er is een optie tot aankoop in het contract van de middenvelder opgenomen, maar dan moet de CL-tegenstander van Anderlecht drie miljoen euro neertellen.

11u01: Kums heeft akkoord met Essevee

Er was al weinig twijfel meer over, maar de transfer van Sven Kums naar Zulte Waregem zit er nu ook aan te komen. De middenvelder bevestigt dat hij een akkoord heeft met de West-Vlamingen. Lees HIER meer...

10u08: Dient Mata transferverzoek in?

Geruchten gaan dat Juan Mata Chelsea wil verlaten. De aanvaller is niet zeker van zijn plaats in de basiself van José Mourinho en er is interesse van stadsgenoot Arsenal. De 25-jarige Spanjaard zou volgens de Britse kranten een transferverzoek willen indienen.

10u: Ajax heeft vervanger voor Eriksen

Lerin Duarte komt de Amsterdammers versterken. Ajax maakte gisteren bekend dat het een akkoord heeft met Heracles over de middenvelder. Hij moet de vervanger van Eriksen worden.

9u05 Anderlecht ziet toptalent vertrekken

Bij Anderlecht zien ze het 17-jarige toptalent David Henen vertrekken. Hij tekende voor Monaco. Lees HIER meer...

9u: Gudjohnsen naar de uitgang?

Juan Carlos Garrido nam Eidur Gudjohnsen niet op in zijn wedstrijdkern. Geruchten gaan dat blauw-zwart de IJslander morgen nog kwijt wil geraken. Lees HIER meer...

9u: Lierse trekt Watt aan

Lierse SK heeft zijn spits beet. De 19-jarige Schotse aanvaller Tony Watt komt de ploeg versterken op uitleenbasis. Lees HIER meer...

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties