Reactie Ngolok: "Ik voelde me verantwoordelijk"

Marc Van Den Noordgaete
| 0 reacties
Ngolok: "Ik voelde me verantwoordelijk"
Foto: © SC

Evariste Ngolok werd bijna zowel de held als de schlemiel van Oud-Heverlee Leuven op het veld van Cercle Brugge. Eerst bracht hij zijn team op een sublieme manier op voorsprong, daarna sloeg hij de bal zomaar uit de lucht in zijn eigen strafschopgebied. Doelman Bailly raapte die steek echter op.

Marc Van Den Noordgaete in Brugge

"Ik snap niet wat er gebeurde, maar heb zeker die bal niet met opzet weggeslagen. Ik wilde springen, maar deed daarbij ongewild die beweging naar de bal. De scheidsrechter kon niet anders dan strafschop fluiten, maar gelukkig kon Logan die uit zijn doel houden. Na mijn eerder doelpunt zou dit een anti-climax geweest zijn, ik voelde me hoe dan ook verantwoordelijk", aldus een beteuterde middenvelder.

Risico's

Nochtans was Ngolok eerder bijna de held omdat hij knap vanuit de rug van de Cercle-verdediging - die geloofde in buitenspel - opdook om een voorzet van Mohamed Messoudi binnen te tikken. Meteen zijn derde treffer van dit seizoen, al had de Kameroense Belg er wel een dubbel gevoel bij. "In de tweede heldt hebben we immers iets teveel risico's genomen, dat kostte ons wellicht de overwinning", luidde het.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties