Antwerp: "Hou bezoekersuitgang vrij"

Marc Van Den Noordgaete
| 55 reacties
Antwerp: "Hou bezoekersuitgang vrij"
Foto: © SC

Antwerp speelt op 4 sepember de topper tegen AS Eupen en laat daarbij niets aan het toeval over. Na de tumultueuze thuiswedstrijd tegen Geel verliep de uittocht van de bezoekende supporters immers met nogal wat hindernissen, zo'n scenario willen ze bij de Great Old absoluut vermijden.

"Tientallen Antwerpsupporters lapten toen de afspraken omtrent de vlotte uitstroom van de bezoekers aan hun laars", klinkt het op de website van de club. "Wij deden nochtans grote inspanningen om de Antwerpsupporters eerst het stadion te doen verlaten, en dan pas de aanhang van de tegenpartij. Antwerp waarschuwde eveneens voor de gevolgen bij problemen op de Oude Bosuilbaan, als de bezoekers niet tijdig huiswaarts kunnen keren."

Gezond verstand

"Tientallen supporters sloegen deze waarschuwing echter in de wind en zetten daarmee de hele regeling op de helling. Ten nadele van de club en de inspanning die ze leverde", klinkt het verder geschokt. "Antwerp rekent dan ook op het gezond verstand van de supporters, en vraagt hen de bezoekersuitgang aan de Oude Bosuilbaan vrij te laten. Zoniet zat de regeling door onze veiligheidsdiensten onherroeplijk worden omgedraaid."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e klasse

 Promotion Play-offs - Finale (T)
SK Deinze SK Deinze 1-2 Lommel SK Lommel SK

Nieuwste reacties