Man van 100 miljoen niet zeker van een basisplaats

Timothy Collard
Timothy Collard
| 19 reacties
Man van 100 miljoen niet zeker van een basisplaats
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Real Madrid legde 100 miljoen euro op tafel om de transfer van Gareth Bale te beklinken, maar dat wil niet zeggen dat de Welshman een basisplaats beet heeft bij De Koninklijke. "Niemand krijgt garanties", aldus de Spanjaarden.

Bale stak Cristiano Ronaldo de loef af en gaat sinds kort door het leven als de allerduurste transfer in de voetbalgeschiedenis. Als een club 100 miljoen euro neertelt voor een speler dan lijk het vanzelfsprekend dat die ook meteen een basisplaats krijgt. Maar niet bij Real.

“Er is heel wat concurrentie bij Real Madrid. Niemand krijgt garanties voor een basisstek”, aldus Paul Clement, assistent-coach bij De Koninklijke, aan de BBC.Carlo Ancelotti heeft een duidelijk beeld over hoe hij Bale wil uitspelen, maar dat kan nog veranderen.

Iedereen inpassen

Ancelotti en zijn staf staan voor de uitdaging om iedereen in te passen binnen het elftal. Met Bale zou dat in principe geen probleem mogen vormen. “Hij is veelzijdig en kan op verschillende posities uit de voeten. Maar we willen voor iedereen zo snel mogelijk zijn beste plaats vinden”, besluit Clement. 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

La Liga

Nieuwste reacties