Topper op Bosuil eindigt onbeslist

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 212 reacties
Topper op Bosuil eindigt onbeslist
Foto: © SC

Vanavond stonden in de Belgacom League de titelfavorieten tegenover elkaar. Antwerp FC en KAS Eupen hielden het echter op een scoreloos gelijkspel op de Bosuil.

Vooral Antwerp FC was gebrand op een goede prestatie na het slippertje van afgelopen weekend. De partij tegen promovendus Geel eindigde toen immers - mede door een scheidsrechterlijke dwaling - op een 1-1-gelijkspel. Ook vanavond bleef The Great Old - gesteund door opnieuw pakweg tienduizend fans - steken op een punt.

Het tempo lag in de eerste helft dan ook enorm hoog. Vooral KAS Eupen kwam geregeld gevaarlijk opzetten. Bjorn Sengier moest echter niet meteen zijn kunnen tonen. De 0-0 was dan ook een logische ruststand.

Het stamnummer één kwam enorm snedig uit de kleedkamer, maar zag de openingstreffer op de paal uiteenspatten. Antwerp ging nadrukkelijk op zoek naar een doelpunt, maar ook Kevin Tano zag zijn poging afketsen op het doelhout.

Door het punt blijven de roodhemden steken op een acht op twaalf. KAS Eupen gaat dan weer aan de leiding. De withemden krijgen er het gezelschap van Moeskroen-Péruwelz en RWDM Brussels.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e klasse

Nieuwste reacties