Wilmots: "Laat Bakkali nu eens met rust"

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 17 reacties
Wilmots: "Laat Bakkali nu eens met rust"
Foto: © SC

België bereidt zich momenteel voor op de WK-kwalificatiewedstrijd van vrijdag in Schotland. Speelminuten voor Zakaria Bakkali betekenen meteen dat de Marokkaanse Belg aan de ketting ligt bij de Rode Duivels. Doet hij het of doet hij het niet?

Marc Wilmots is de speculaties rond de keuze van Zakaria Bakkali beu. Het is natuurlijk een feit dat het goudhaantje van PSV tussen de Belgische – en  niet tussen de Marokkaanse – pionnen loopt. Dus zijn keuze is gemaakt?

“Kunnen jullie stoppen met de voortdurende vragen rond die jongen?”, aldus een geprikkelde selectieheer. “Ik wil dat Bakkali zijn keuze in alle rust kan nemen. Dus laten jullie hem nu met rust? Ik wil hem bovendien de tijd geven om zijn beslissing te nemen. En die zal ik ook sowieso respecteren.”

Het is wel een gegeven dat Bakkali mits speelminuten tegen Schotland wel voor de Rode Duivels moet kiezen. Het is echter nog steeds niet zeker of de flankaanvaller fit zal geraken voor het duel. Voetbalkrant.com volgt de zaak alvast op de voet!

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties