Manager Hamme stapt teleurgesteld op

Manager Hamme stapt teleurgesteld op
Foto: © SC

Daniël De Paepe stapt op als manager van Vigor Wuitens Hamme, dat meldt hij aan onze redactie. De rode lantaarn verloor gisteren zwaar met 1-5 van Bornem. Of dat er iets mee te maken heeft, is niet duidelijk.

De manager zat namelijk al even met het gedacht in zijn hoofd. "Begin April 2013 heb ik via de voorzitter, Paul Van De Casteele, VW Hamme in kennis gesteld dat ik de toekomst van het voetbalgebeuren heel somber inzag. Mijn vraag was dan ook voor mij een vervanger te zoeken."

Over de reden van zijn beslissing is hij vaag. "Ik kan heel wat redenen geven in clubverband en nog veel meer in de overkoepelende werking van het voetbal op ons niveau. Dit helpt onze club niets vooruit en in het voetbalgebeuren zijn we een te kleine speler om enige draagkracht te hebben."

"Zo eindigt dan een 21-jarige loopbaan als medewerker van VW Hamme (2 jaar speler,13 jaar trainer en 6 jaar manager), waarbij ik mij in een dienende rol steeds heb weggecijferd. Ik wens iedereen te bedanken voor de medewerking die ik al die jaren heb gehad zowel binnen als buiten de club."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e amateurliga A

Nieuwste reacties