Reactie Coach Wigan: "Waanzinnige fans die kilometers wandelen"

Coach Wigan: "Waanzinnige fans die kilometers wandelen"
Foto: © SC

Wigan kwam een puntje snoepen in de wedstrijd in Brugge tegen Zulte Waregem. Bij Owen Coyle heerste opluchting na de puntendeling in Jan Breydel. Verder roemde hij de fans uitvoerig.

Aernout Van Lindt in Brugge

“Als je een puntje pakt buitenshuis, dan is dat altijd goed. We hebben gevochten voor elke bal vandaag en op het einde bleek dat genoeg om met een punt huiswaarts te keren”, begon de trainer zijn relaas.

“In de eerste helft deden we goed mee, na de rust hebben we vooral ons hoofd blijven voor de bal smijten. Ik ben trots op mijn spelers, die er allemaal hard hebben voor geknokt tegen een heel goed Zulte Waregem.”

“Kan fans niet genoeg bedanken voor hun steun”

En toen begon de coach de loftrompet te steken op de fantastische supporters van Wigan: “Wow, onze fans zijn echt geweldig. Ik kan ze niet genoeg bedanken voor hun steun vandaag. Zij hebben ons over de streep getrokken.”

“Het is gewoon ongelooflijk dat ze de reis maken met zoveel om hier te zijn voor deze wedstrijd. En het zijn waanzinnige fans, die vandaag kilometers hebben gewandeld”, besloot Coyle zijn lofrede.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Europa League

Nieuwste reacties