Reactie De fauw: "We hadden het betere van het spel"

De fauw: "We hadden het betere van het spel"
Foto: © SC

Enige teleurstelling stond ook op het gezicht van aanvoerder Davy De fauw te lezen na de puntendeling tegen Wigan. Er zat meer in, leek ook de rechtsback te beseffen na het 0-0 gelijkspel.

Aernout Van Lindt in Brugge

“Na een halfuur hadden we het betere van het spel. Zowel op het einde van de eerste helft als de volledige tweede waren we de betere ploeg. Misschien hadden we in het begin nog wat te veel respect voor Wigan, want eens we doordrukten zagen we hoe kwetsbaar ze waren.”

De schrik zat er duidelijk in bij de bezoekers: “Als je ziet hoe snel ze tijd begonnen te winnen, zelfs in de eerste helft al met de doelman, dan was het duidelijk dat ze naar hier kwamen voor niet meer dan een punt. In de tweede helft deden ze niet anders dan verdedigen”, aldus De fauw.

“Fans graag de drie punten gegeven”

Wigan slaagde echter in die opdracht: “Het is jammer dat we niet konden scoren, ook al waren we enkele keren dicht bij. We hebben wel getoond dat we dit team aankunnen. We gana nu zien in de volgende wedstrijden, dit was nog maar de eerste match.”

De aanvoerder wou verder ook nog even de ‘thuisaanhang’ bedanken voor de opkomst: “Er zat toch behoorlijk wat publiek in het stadion, we hadden ze graag de drie punten gegeven.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Europa League

Nieuwste reacties