Reactie Serneels: "Tevreden, al is 2-0 niet genoeg"

Serneels: "Tevreden, al is 2-0 niet genoeg"
Foto: © SC

Ives Serneels pakte de eerste drie punten in de WK-kwalificatiecampagne met de Belgian Red Flames. De bondscoach was blij met de punten, maar had liever wat meer doelpunten gezien.

Aernout Van Lindt in Brussel

"Ik ben tevreden van de wedstrijd. We hebben niet veel weggegeven en hebben de punten binnengehaald. Maar 2-0 is eigenlijk te weinig", aldus Serneels.

De wedstrijd van vandaag zegt volgens de bondscoach weinig naar de volgende wedstrijd toe: "Elke match is anders. Vandaag hadden wij veel balbezit, in Noorwegen zal dat mogelijk helemaal anders zijn. We moeten elke match spelen om er het meeste uit te halen. We hebben een groep met de kwaliteiten om daar iets te pakken."

"Dit is maar het beginpunt"

De supporters in het Koning Boudewijnstadion zorgden tijdens de match voor heel wat gedruis: "De supporters waren fantastisch vandaag. Voor beleving kunnen zorgen in zo'n groot stadion, dat is magistraal. Ik ben daarmee dan ook heel gelukkig."

"We hebben vandaag respect gekregen. Er was in de media opgeroepen naar de fans en ze zijn gekomen, super. Maar dit is geen eindpunt, neen. Dit is maar het beginpunt."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Wereldkampioenschap

Nieuwste reacties