Reactie Staelens: "Wij komen nooit voor tijdens een wedstrijd"

Marc Van Den Noordgaete
| 3 reacties
Staelens: "Wij komen nooit voor tijdens een wedstrijd"
Foto: © SC

Lorenzo Staelens had duidelijk op meer gerekend voor zijn ploeg Cercle Brugge op het veld van Charleroi. Maar de coach stelde nog maar eens vast dat het de groen-zwarten aan scorend vermogen ontbreekt. Dit seizoen konden ze zelfs nog niet de openingstreffer aantekenen.

"Ik heb mijn ploeg niets te verwijten. Ze speelde zoals het hoorde en was ook de betere, zeker in de eerste helft", luidde het op de persconferentie in het Stade du Pays. "Maar het scoren lukte niet en de tegendoelpunten kwamen er te makkelijk. Dan verlies je natuurlijk een wedstrijd waarvan we hoopten die winnend af te sluiten."

Scorend vermogen

"Het probleem van vorig jaar duikt echter opnieuw op. We komen nooit voor tijdens een wedstrijd. Nadat we op achterstand worden gezet, is het vaak achter de feiten aanlopen. We missen dus scorend vermogen", legde 70-voudige Rode Duivel de vinger op de wonde.

Veerkracht

"Hopelijk behouden we echter de veerkracht van vorig seizoen die ons in eerste klasse hield. Als we er dan in slagen van enkele keren de score te openen, wordt het zeker makkelijker om punten te sprokkelen", sloot Staelens de persbabbel af.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties