De Bruyne in basis bij winnend Chelsea

De Bruyne in basis bij winnend Chelsea
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Rode Duivel Kevin De Bruyne kreeg na lang wachten nogmaals de kans van coach Jose Mourinho. In de League Cup match op het veld van Swindon Town kwam Chelsea niet in de problemen.

De keuzeheer had nog meer verrassingen in petto. Zo mochten ook Juan Mata en nieuwkomers Willian en Van Ginkel in de basis starten. Die laatste kon niet lang genieten van zijn speelminuten. Na tien minuten spelen moest hij geblesseerd het veld verlaten. Ramires kwam de onfortuinlijke middenvelder vervangen. Er wordt gevreesd voor een zware blessure.

Het was Fernando Torres die op het uur de ban brak voor the Blues. Vijf minuten later verdubbelde invaller Ramires de score. Meteen een mokerslag voor de thuisploeg, die nochtans met goede wil aan de wedstrijd begon.

Na de pauze kwam Chelsea niet meer in de problemen en speelde de wedstrijd volwassen uit. Chelsea plaatst zich zo moeiteloos voor de volgende ronde van de League Cup. Kevin De Bruyne speelde een degelijke wedstrijd en werd een kwartier voor tijd vervangen door Demba Ba.

Overige uitslagen:

Aston Villa - Tottenham Hotspur 0-4
Swindon Town – Chelsea 0-2
Manchester City - Wigan Athletic5-0
Sunderland – Peterborough 2-0
West-Ham – Cardiff City 3-2
Burnley – Nottingham Forrest 2-1
Southampton – Bristol 2-0
Watford – Norwich 2-2
Hull City – Huddersfield Town 1-0
Leicester City – Derby County  2-1
 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

EK

Nieuwste reacties