Clubmonument wil trainer worden

Leander Mespreuve
| 1 reacties
Clubmonument wil trainer worden
Foto: © SC

Steven Gerrard speelt al zijn hele carrière bij Liverpool. Ondanks het lopend contract bij zijn club, spreek de kapitein voor het eerst over zijn toekomstplannen: "Liverpool trainen zou een droom zijn", biecht hij op tegenover Daily Star.

De 33-jarige middenvelder voelt zich uitstekend aan de Merseyside. Hij heeft nog een lopend contract van twee jaar, maar is niet van plan deze te verlengen. De Liverpool-legende speculeert volop over zijn toekomst.

“Ik zou graag in de voetsporen treden van Bill Shankly, Bob paisley en Kenny Dalglish”. “Ik kan mij geen betere job inbeelden dan deze Anfield-helden op te volgen”. Gerrard hoopt dan ook dat hij op een dag de kans krijgt om zijn droom in vervulling te laten gaan. “Dit zou de kers op de taart zijn”, aldus Stevie G.

Liverpool begon uitstekend aan de competitie in Engeland. Bij winst vandaag op het veld van Sunderland komt Liverpool tot op twee punten van leider Arsenal. Voor  Simon Mignolet wordt het overigens een speciale match. De Rode Duivel verdedigde de afgelopen drie jaar het doel in het ‘Stadium of Light’.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties