Voormalig Spaans international: "Barcelona moet voor Courtois gaan"

Voormalig Spaans international: "Barcelona moet voor Courtois gaan"
Foto: © SC

Victor Valdes heeft laten weten aan het Barcelona-bestuur dat hij zijn contract niet zal verlengen. Bij de zoektocht naar een nieuwe doelman mengt nu ook oud-international Santiago Canizares zich in de debatten. En hij raadt de club aan om zich te wenden tot... Thibaut Courtois.

De legendarische doelman van Valencia zegt dat Courtois het enige mogelijke doelwit van de Catalanen zou moeten zijn. "Ter Stegen? Hij zal niet beter worden dan Courtois. Reina of Lloris? Dat zijn oplossingen op korte termijn. Nee... Als Barcelona zich wil verzekeren van een doelman voor de volgende jaren moeten ze voor Courtois gaan", aldus Canizares op LaTdP.

Maar Canizares weet ook dat Chelsea hem niet makkelijk zal laten gaan. "Ze zullen hem niet zo snel naar Barcelona laten vertrekken. Maar er zijn slechts weinig completere doelmannen dan Courtois. Hij is jong en groot, maar hij haalt de ballen er in de meest onmogelijke hoeken uit. Hij is technisch heel goed en dan spreek ik nog niet eens over het feit dat hij nog beter gaat worden de komende jaren."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

La Liga

Nieuwste reacties