Reactie Buffel: "Vonden moeilijk ons spel"

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 16 reacties
Buffel: "Vonden moeilijk ons spel"
Foto: © SC

Genk kwam vanavond moeilijk in het spel, dat zag ook Thomas Buffel. De ervaren winger is vooral tevreden dat de Limburgers de punten konden thuis houden en zag in de tweede helft positieve punten.

Sander De Graeve in Genk

Genk had het knap lastig in de eerste helft. "Er was erg weinig ruimte. Gelukkig hield Laszlo ons in de wedstrijd. Na de rust zagen we dat ze toch al veel energie verbruikt hadden en konden we het verschil maken op het fysieke vlak."

De thuisploeg kon de bal voorin amper bijhouden. "Dat klopt, de controles waren niet altijd even nauwkeurig. We weten dat het veld heel glad is, maar toch vinden we moeilijk ons spel. Zeker in de korte ruimte. In de tweede helft kwam er iets meer ruimte."

"Als je op voorsprong komt, ga je natuurlijk in een zetel voetballen en wordt alles wat makkelijker." Genk speelde minder, maar kon toch de punten pakken. "Vorig seizoen werd iedereen verwend, nu is het wat minder. We pakken wel nog steeds de punten en dat telt. Kijk maar naar Anderlecht, die speelden zo goed en gingen toch de boot in."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Europa League

Nieuwste reacties